Word vriend van INTAC!

Het is een gekke tijd, dat merken we allemaal. De gesloten deuren van de sociëteit zijn een steeds zwaardere last voor leden, maar ook voor onze vereniging zelf. Het liefst opent INTAC de deuren vandaag nog om te proosten op onze gezondheid, maar helaas zit dat er nog even niet in. De hulp van de vrienden van INTAC kunnen we maar al te goed gebruiken, daarom ook deze oproep. Steun je ons nu, dan pluk je daar de vruchten van zodra dit alles overgewaaid is.

Waarom doen we dit?

Op dit moment is het erg onzeker wanneer de horeca weer normaal open kan. Alhoewel INTAC gezond genoeg is om een tijdje te overleven, is het lastig om in te schatten wat ons nog te wachten staat. De opbrengsten van Vrienden van INTAC vormen daarom een financiële buffer, die zorgt voor wat extra weerbaarheid. In tijden zoals deze is een stukje zekerheid voor INTAC en haar leden namelijk een hoop waard. 

Wat krijg je er voor terug?

Vrienden van INTAC worden enorm op prijs gesteld. Afhankelijk van je gekozen bedrag krijg je namelijk als dank persoonlijke erkenning op onze socials (al dan niet met foto), een mooi naambordje op het Vrienden Van INTAC-bord (voor minimaal 4 jaar), een uitnodiging voor de Vrienden Van INTAC-borrel én een stukje toegewijde ruimte in de INTACtueel. Hieronder zie je de opties:

Groen

Vriend

- Eeuwige roem

- Online erkenning⠀

 

⠀⠀⠀

Kies bedrag
Brons

Makker

- Bronskleurig naambordje

- Online erkenning

 

⠀⠀⠀

Kies bedrag
Zilver

Kameraad

- Zilverkleurig naambordje

- Online erkenning

- Halve INTACtueel-pagina

Kies bedrag
Goud

Held

- Goudkleurig naambordje

- Online erkenning

- Hele INTACtueel-pagina

Kies bedrag