Word lid van INTAC!

Je studietijd staat op het punt van beginnen en de eerste keuze is gemaakt, een uitdagende studie in de hofstad! Nu nog de keuze om te genieten van het ultieme studentenleven.

Studeren wordt steeds moeilijker, prestatiebeurs hier, inkorten studentenreisproduct daar, ergens nog een bindend studieadviesje. Gelukkig gaan scholieren nog steeds massaal studeren en iedereen studeert om iets te leren, maar waarom zou jij je dan beperken tot wat er in de boeken staat, terwijl je het meeste leert in de praktijk? H.S.C. INTAC van Zwijndregt biedt natuurlijk de nodige ontspanning, maar praktisch gezien kun je er ook een hoop voordelen uit halen. Denk aan connecties voor een leuke kamer, een bijbaantje, oude tentamens en opdrachten, stage, studieadvies en vrienden voor het leven! Daarnaast is er de mogelijkheid voor zelfontplooiing door middel van bestuursfuncties en commissies, een verrijking voor je carrière.

INTAC is de grootste studentenvereniging van Den Haag en centraal gelegen. Bij de vereniging staat de sociëteit centraal, denk aan gezellig borrelen en studentikoze themafeestjes. Daarnaast organiseren wij natuurlijk ook nog andere evenementen, zoals het IT-weekend, een zeilweekend, sportevenementen, gala's, en ga zo maar door. Kom langs tijdens één van onze vele open feesten en/of in de open maand (september) en verzeker jezelf van de beste studententijd die je maar kan wensen!

De inschrijvingen voor het jaar 2023-2024 zijn gesloten. Wij zien je inschrijving graag tegemoet tijdens de open maand in september 2024!