Sociëteit 'het Café'

Sinds 1998 is de Haagse Studenten Combinatie INTAC van Zwijndregt in het bezit van het pand waarin sociëteit 'Het Café' is gevestigd. Na jaren intensief zoeken kocht Stichting beheer INTAC in juni 1998 het oude politiebureau aan het Huijgenspark. De sociëteitsingang zit echter aan de Zieken, gelegen aan de andere kant van het gebouw.

In het pand wordt niet alleen geborreld en gefeest. Naast een ruime sociëteit, biedt het pand ook ruimte voor een bestuurskamer en worden delen van het pand verhuurd aan bedrijven; ook is er een mogelijkheid om de sociëteit te huren.

Het pand bezit nog de karakteristieke trekken van een oud politiebureau, de vorige functie die het pand vervulde. Zo zijn er een tweetal celdeuren bewaard gebleven, echter zijn de cellen omgetoverd tot sanitaire vertrekken. In de afgelopen jaren is er veel gedaan aan het pand, zo heeft de voorgevel een grondige facelift ondergaan en hebben wij een mooie nieuwe vloer mogen verwelkomen!

Uw eigen feest geven

Onze sociëteit biedt vele mogelijkheden als het gaat om borrels, diners, seminars, bijeenkomsten of gewoon een feest. De sociëteit bestaat uit een grote zaal van ongeveer 90 m² met een grote bar, een extra ruimte van 40 m² en een garderobe waar 320 jassen in kwijt kunnen. Verder zijn er stoelen, tafels en barkrukken aanwezig indien deze nodig zijn.

We vragen een geringe vergoeding voor de mensen die u van achter de bar bedienen en voor het opruimen. Meer informatie? Neem gerust contact op met [email protected]

65BCD5DB-1985-465A-AE3D-DA81F8A6894A
56492DFE-2E1A-415F-BE9A-F18805C8E2F0

De huisregels van de sociëteit

Twee keer per week is de sociëteit open voor de leden, de dinsdag- en donderdagavond. Verder worden er ook de nodige open feesten georganiseerd, houd daarvoor deze website of de Facebookpagina van H.S.C. INTAC van Zwijndregt in de gaten. Bij het betreden van de 'soos' gelden een aantal huisregels, namelijk:

1. Eenieder dient zich als een eervol en fatsoenlijk INTAC-lid te gedragen.
2. Toegang tot de sociëteit is alleen voor leden en introducés. Zowel leden als introducés dienen zich te houden aan de voor hen geldende regels.
3. De garderobe is voor eigen risico.
4. Het barhoofd van het sociëteitsbestuur heeft altijd gelijk.
5. Behalve de dienstdoende sociëteitsbestuursleden en de dienstdoende taphulpen komt er niemand achter de bar.
6. Het breken van een glas kost de dader een muntje of € 0,50 (zegge vijftig eurocent).
7. Fysiek geweld is niet toegestaan.
8. Diefstal en vandalisme zijn niet toegestaan.
9. Het in het bezit zijn, gebruiken en verhandelen van drugs is niet toegestaan.
10. Geen gevoos in de soos.
11. Gij zult genieten.
12. Urineren in de sociëteit is is niet toegestaan.
13. Mocht je na het nuttigen van onze consumpties onwel worden en dit uitbraken, dan dien je dit zelf op te ruimen.
14. Na sluiting dient iedereen het pand te verlaten en rustig zijns weegs te gaan.
15. Alcohol wordt alleen geschonken aan personen vanaf 18 jaar.

PANO_20181029_162954 (1)