H.V.D. Marquis de Canteclaer

Marquis de Canteclaer is opgericht in 1992 door acht jonge vrouwen. Vol moed en trots zijn zij het mooiste leukste en meest fantastische dispuut van Den Haag begonnen. Nu, jaren later, kunnen wij nog steeds genieten van de inzet van deze vrouwen. Wij zijn uitgegroeid tot het grootste dispuut wat INTAC rijk is. Ook staan we bekend om onze mooie feestjes, inzet binnen de vereniging en niet te vergeten onze fantastische blauw-gele trui.

Marquis de Canteclaer hoe bedoel je gaaf!

Jaarlijks organiseren wij twee openfeesten, waaronder de beruchte American Poolparty samen met het Heeren Dispuut Bras Dessus. Buiten het feit dat wij het geweldig vinden om een biertje te drinken in ons mooie dispuutshuis en op INTAC, organiseren wij ook andere leuke activiteiten binnen ons dispuut. Activiteiten zoals broertjes-zusjes- dag, moederdochterdag, vader-dochterdag, Sinterklaasweekenden, Nieuwjaarsdiner, date diners, lustrumreizen (die voorheen de bestemmingen hadden naar o.a. Curaçao en Jordanië) enzovoort.

Wij hechten veel waarden aan trouw, vriendschap, onze trui en het biertje in onze hand. Wekelijks eten wij met alle actieve marquisleden op ons dispuutshuis en zijn wij altijd om 21.50 uur te vinden in de sociëteit.

Naast drankjes drinken, lekker eten, shoppen, luieren, mannen versieren, commissies vullen, kort gezegd: DE studententijd van je leven te hebben wordt er ook gewerkt en natuurlijk gestudeerd. We stimuleren elkaar om te gaan studeren in de bieb voor de tentamenperiode om optimaal te kunnen presteren. Opgewekt, actief, wereldwijze, vlotte, levensgenietende, positieve vrouwen met het hart op de goede plaats! Dit zijn de eigenschappen van de vele Marquizinnen die H.V.D. Marquis de Canteclaer rijk is.

Herken jij jezelf in deze omschrijving en lijkt het jou leuk om een van ons te worden?! Schrijf je dan snel in bij H.S.C. INTAC van Zwijndregt en wie weet ben jij volgend jaar een echte Marquizin.

PAR BLEU!

Marquis 10
Marquis 7