Evenementen

Op deze pagina zetten we graag een aantal van onze sponsoren en partners in het zonnetje. Deze bedrijven hebben ons in het afgelopen jaar ieder op hun eigen manier gesteund. Waar de ene een financiële bijdrage leverde, steunde een ander ons met een specifieke dienst/product. Los van de vorm van samenwerking, zijn we ze allen erg dankbaar.

Disneythema

Ben jij liever een prinses of een superheld? Laat het zien tijdens de INTAC Disneyparty!Kom verkleed als jouw favoriete Disneyfiguur!
Kom op 31 augustus om 21:50 naar Intac toe! 
Zieken 197, te Den Haag

Night at the INTAC jungle party

Hey tijger! Ben jij klaar voor het jungle feest van het jaar? Trek je leukste jungle outfit uit de kast want de Night at INTAC jungle party komt eraan!
#roar
Kom op 2 september om 21:50 naar Intac toe!
Zieken 197, te Den Haag

Tijdmachine

Als ik denk aan al die dagen, dat ik mij zo heb misdragen. Dan denk ik, had ik maar een tijdmachine.”70s, 80s, 90s of toch liever 00s? Het komt allemaal voorbij tijdens de INTAC Tijdmachine.
Kom op 7 september om 21.50 naar Intac toe!
Zieken 197, te Den Haag

Fullmoon party

Trek je witte kleren uit de kast en wij zorgen voor de resT Alles is aanwezig om je in hartje Thailand te wanen. Kom dit mooie feest samen vieren, waar de drank rijkelijk zal vloeien en de neon kleuren je om de oren zullen vliegen.
Kom op 9 september om 21.50 naar Intac toe! 
Zieken 197, te Den Haag

Après-ski thema

Mis je het skiën en snowboarden in de sneeuw, de flessen Jäger en de onvergetelijke foute muziek? Kom dan naar het INTAC Après-Ski feest en laat je helemaal onderdompelen in de Oostenrijkse sfeer.Kom op Kom op 14 september om 21.50 naar Intac toe! 
Zieken 197, te Den Haag

Playboy mansionparty

Kom jij vies doen op de Playboy Mansionparty? Ga verkleed als Hugh Hefner of trek die sloerie outfit aan. Op deze avond is niets te gek.
Ben jij erbij?
Kom op 16 september om 21.50 naar Intac toe!
Zieken 197, te Den Haag

Gemaskerd bal

Altijd al een gemaskerd bal willen meemaken? Dit is je kans.
Een avond vol geheimen en verrassingen. Verschuil je achter je masker en waag een stap in het onbekende.
Kom op 21 september om 21.50 naar Intac toe!
Zieken 197, te Den Haag

American Poolparty

Trek je zwembroek aan en neem je zwembandjes mee want vanavond sta je tot je middel in het schuim. Het beloofd een heerlijke avond te worden met een tap die niet meer dichtgaat.
Kom op 23 september om 21.50 naar Intac toe! 
Zieken 197, te Den Haag

 

Mexican party

Zet je sombrero op en kom tequila shotjes doen bij onze Mexican party! De tequila flavoured biertjes zijn extra goedkoop vanavond zodat jij als een echte Mexicaan naar de klote kan gaan!
Kom op 21 september om 21.50 naar Intac toe!
Zieken 197, te Den Haag

Disco party

Trek je stoutste disco-outfit aan en houd je vooral niet in. Wordt jouw outfit als beste bekroond dan staat er mooie prijs op jou te wachten! Ben jij er klaar voor om je heupen te laten swingen? 
Kom op 23 september om 21.50 naar Intac toe! 
Zieken 197, te Den Haag